Background

Internews Kosova është organizatë jo-qeveritare, e themeluar në vitin 1999, nga një ekip guximtar i ndërkombëtarëve dhe vendorëve. Si e tillë ajo është anëtare e Internews International.

 

Për ne

Internews Kosova është një Organizatë Jo-Qeveritare, e themeluar në vitin 1999 dhe është anëtare e rrjetit ndërkombëtar të organizatave të ngjashme Internews International.

Internews Kosova ka arritur të zhvillojë projekte nga fusha e trajnimit për media dhe prodhimit të produkteve mediale falë përkrahjes partnërëve të mëposhtëm:   Balkan Investigative Reporting Network UNDP European...

Lexo më shumë
 
 

Prodhimet Mediale

  • TEMA diskuton për integrimin e strukturave paralele

    Formacioni në veri të Mitrovicës “Mbrojtja Civile”, i formuar në vitin 2006, në kohën kur në Serbi ishte qeveria e Vojisllav Koshtunicës, llogaritet t’i ketë mbi 700 pjesëtarë, më shumë sesa që Kosova ka zjarrfikës.

    Lexo më shumë
 
 

Partnerët

Internews Kosova ka arritur të zhvillojë projekte nga fusha e trajnimit për media dhe prodhimit të produkteve mediale falë përkrahjes partnërëve të mëposhtëm:   Balkan Investigative Reporting Network UNDP European...

Lexo më shumë